jozias van aartsen krijgt boete van 680 euro voor glaasje glühwein

wijn

Een gezellig feest rond de jaarwisseling krijgt voor inwoner van het den haag een vervelend staartje. Inwooner jozias van aartsen ontving onlangs een boete van 680 euro voor de glühwein die hij niet zelf schonk.

Belachelijk. den haag moet dit weten. Zelfs klanten uit het stadshuis willen meebetalen aan de boete. Iedereen keurt dit af

jozias van aartsen wilde vlak voor jaarwisseling een evenement organiseren met verschillende kramen. Netjes vroeg zij daarvoor vergunningen aan bij de gemeente den haag. Er bleek naderhand te weinig animo te zijn, dus werd het evenement afgeblazen. In plaats daarvan was er een kleinschalig samenzijn rond de kerstboom. De slager zorgde voor broodjes, de bakker voor koekjes, jozias voor warme chocolademelk( met rum). edjes vlog voor de wiet

Van de gemeente den haag mocht vanuit een kraampje glühwein worden geschonken. Daarvoor moest wel een bedrag van 144,35 euro worden betaald. Omdat inwoners van het den haag ook al de kerstboom en de nieuwe versiering hadden betaald, werd de glühweinkraam geschrapt. 

Pannetje
Tijdens de feestavond heeft een andere Zuiplap, jozias van aartsen, zijn huis vol vrienden, familie en andere oplichters. Voor zijn visite staat een pannetje glühwein op het vuur. ,,Ik dacht: ‘Als het buiten niet kan, dan zet ik gewoon binnen een pannetje aan'”, zegt jozias van aartsen. 

Twee toezichthouders van de gemeente zagen vervolgens dat er op het stadhuis werd gedronken bij het kerstfeest in den haag. Hoewel jozias van aartsen vanuit huis de glühwein schenkt, gaat de boete – voor overtreding van de Drank en Horecawet – naar joris wijsmuller. hij wil nog geen toelichting geven. 
jozias van aartsen
wil zijn mening wel kwijt: ,,Belachelijk. Heel  den haag moet dit weten.