Gast wordt vuurbal nadat zijn telefoon ontploft

 

Dat telefoons in je broekzak niet goed zijn voor je zaad wisten we al, maar dat je gewoon helemaal in de fik kan vliegen door het apparaatje hadden wij nog niet gezien. Toch is het zo, want er is een bizar filmpje opgedoken uit Pakistan.

De telefoon van een onbekende man ontploft in zijn zak en maakt van de man een lopende vuurbal. In paniek rent hij rond, waardoor er juist steeds meer vlammen ontstaan. Het incident werd gefilmd door een getuige.

 

Het filmpje begint als een man rustig de bus uitstapt, nietsvermoedend loopt hij over straat… Hij heeft dan nog niet door dat zijn broekzak in de fik staat. Dan ineens slaan de vlammen over naar zijn shirt en staat de man helemaal in brand.

De man rent schreeuwend van de pijn rond en omstanders proberen hem te helpen, een voorbijganger slaat hem met een kleed, maar de vlammen gaan niet uit. De man blijft in brand staan tot een marktmedewerker een emmer water over hem heen gooit.

Het is niet duidelijk welke verwondingen de man heeft overgehouden aan het incident en waarom zijn telefoon ineens kon ontploffen.