Linda de Mol moet toch getuigen

071222_1150_linda

Linda de Mol moet toch getuigen in de Miljoenenjacht-zaak, waarin een deelnemer van de spelshow beweert dat hij abusievelijk op een verkeerde knop drukte en daarmee een groot geldbedrag misliep.

Dat heeft de rechter-commissaris besloten, meldt advocaat Peter Plasman donderdag aan RTL Boulevard. Plasman behartigt de belangen van de kandidaat.

De kandidaat kreeg eerder geen toestemming van de rechter om getuigen op te roepen, maar die draaide zijn beslissing verleden december al terug.

 

Koffer

De man deed twee jaar geleden mee aan het programma. In zijn koffer zat de hoofdprijs: 5 miljoen euro. Na een aanbod van 125.000 euro wilde de man verder spelen, maar hij drukte per ongeluk op de rode stopknop. Daardoor ging hij akkoord met het aanbod.

Presentatrice Linda de Mol overlegde daarop met de notaris, maar die bepaalde dat de ‘deal’ was gemaakt en dat de deelnemer niet verder mocht spelen. Zodoende ging hij naar huis met 125.000 euro.

‘Niet eerlijk’

Volgens advocaat Plasman is het er niet eerlijk aan toe gegaan. Hij meent dat er in het reglement niet stond dat het drukken op de rode knop bepalend is.

De presentatrice wordt aanstaande dinsdag in de rechtbank verwacht.

. Eet gezond
Gezonde voeding bestaat uit zo min mogelijk verzadigd vet, weinig zout, veel groente en fruit en voldoende vezels.​

 Drink voldoende water
Drink elke dag genoeg water of thee. 7 tot 10 glazen. Drink niet teveel sap of frisdrank. Niet meer dan 2 glazen per dag. En drink alcohol met mate.​

. Stress
Te veel stress is ongezond en zorgt voor een verhoogde hartslag, versnelde of onregelmatige ademhaling, gebrek aan energie, hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol. Let dus goed op je lichaam. Als je je blij voelt, voel je je gezonder. Slaap voldoende (8 uur per nacht) en zorg voor voldoende afleiding. Hiermee voorkom je teveel stress.

 Hou je lichaam goed schoon
Ga onder de douche (om de dag douchen, wordt aangeraden), was je haren en poets je tanden. Ga ieder halfjaar naar de tandarts.