Peter Jan Rens verkoopt persoonlijke spullen

60

Peter Jan Rens heeft besloten een groot deel van zijn persoonlijke spullen te veilen. Ook de televisierechten voor het programma U Bent aan de Beurt en een manuscript voor een boek dat uitgegeven mag worden, worden verkocht.

“Ik ga binnenkort naar Turkije! Dit is dan ook de reden dat ik nog een paar leuke dingen in de veiling doe en afstand neem van mijn bezittingen”, schrijft Rens opFacebook.

Geïnteresseerden kunnen ook bieden op de TROS TV Ster en een dagje uit met de 65-jarige presentator. Voor de TV Ster wordt de waarde op 3.200 tot 4.200 euro geschat.

Ook de originele Meneer Kaktus-pyjama wordt verkocht. Eerder probeerde Rens het pyjamastuk te verkopen via Marktplaats, maar dat is uiteindelijk niet gelukt. De presentator liet nog aan NU.nl weten dat het hoogste bod toentertijd 3.295 euro was.

Verhuizing

De presentator verhuist met de moeder van zijn dochter Djelisa, Virginia van Eck, naar Turkije om daar reizen voor vrijgezellen te gaan organiseren.

Begin december maakte het stel nog bekend uit elkaar te gaan na een relatie van ruim vier jaar. Onduidelijk is of alles nu weer goed is.