Vrouw vindt gebruikte condoom in pak boerenkool

De Engelse Chrissie Gilbert kreeg de schrik van haar leven toen ze een pakje boerenkool open deed. Daarin bleek namelijk een condoom te zitten dat ook nog eens gebruikt is.

DOOR: REDACTIE PANORAMA FOTOGRAFIE: edjes vlog
Vrouw vindt gebruikte condoom in pak boerenkool

Boerenkool

Toen ze haar hand in de verpakking deed om wat boerenkool aan haar cavia’s te voeren, voelde ze iets raars. Het bleek een gebruikte condoom te zijn waar ook nog zwarte haren aan zaten. “Ik was verbaasd dat ik wat voelde, maar toen ik het zag heb ik het meteen laten vallen. Daarna pakte ik het op met een keukenrol. Je kon zien dat gebruikt was aan de vorm”, vertelt de vrouw.

Boos

De vrouw diende vervolgens een klacht in bij de Engelse supermarkt Tesco. De producent zegt dat het niet tijdens de oogst in het product kan zijn gekomen. Daarna wordt het gewassen en gesneden in de verpakking gedaan. Het condoom lijkt echter niet besneden en dus zou het na de aankoop gebeurd moeten zijn. De vrouw is boos met de reactie van de producent en noemt het zelfs “beledigend”. Dat zou er namelijk op wijzen dat de dame in kwestie of haar man het zelf in de verpakking heeft gedaan. “Wij bieden onze excuses aan als mevrouw Gilbert niet blij is met de discussie en wil hier graag verder over praten als zij dat wil”, laat een supermarkt als reactie weten.