Armley-gevangenis een ware hel voor ‘pedovoetballer’

3Adam Johnson is van de hemel in de hel beland. De gevallen twaalfvoudig Engels international maakt momenteel zware tijden door in de harde wereld van de Armley gevangenis in Yorkshire. De door Sunderland ontslagen aanvaller zit daar een gevangenisstraf uit van zes jaar vanwege het verrichten van seksuele handelingen met een kind.

15-JARIGE

De 28-jarige speler had een droomleven bij Sunderland. Hij verdiende 80.000 euro in de week, had een prachtig huis, verschillende sportwagens en een knap model als vrouw. Maar dat raakte de verwende voetballer allemaal kwijt omdat hij zijn handen niet kon thuishouden bij een 15-jarige idolate fan. Hij verrichtte seksuele handelingen met het meisje achterin zijn Range Rover.

 

Dat kwam hem duur te staan. Nu heeft Johnson een baantje als schoonmaker gekregen in de gevangenis, dat hem 14 euro per week oplevert. Bovendien wordt zijn leven dagelijks tot een hel gemaakt door zijn medegevangenen. Pedo’s kunnen sowieso altijd op een warm onthaal rekenen in de gevangenis en helemaal als zij een bekende voetballer zijn.

VP-WING

In Armley prison zitten vooral Leeds United en Bradford City-fans opgesloten. Jonhson zit weliswaar op een speciale afdeling, de VP-wing, maar dat wil niet zeggen dat hij veilig is voor aanvallers. Er is door zijn medegevangenen al een bonus van extra sigaretten en chocolade ingesteld voor wie Johnson weet te ‘napalmpen’, weet The Daily Star.

NAPALMEN

‘Napalmen’ is iemand een combinatie van heet water met suiker snoeihard in het gezicht gooien. Alsof dat allemaal nog niet vernederend genoeg is voor de gevallen miljonair, heeft ook een zeer uit de kluiten gewassen gevangene beloofd dat ‘knappe jongen Adam zijn Jonhson zal moeten zuigen’.