Tientallen kilo’s hennep en hasj aangetroffen in woning Burg. Freijterslaan

ROOSENDAAL – De politie heeft maandagavond een inval gedaan in een woning aan de Burgemeester Freijterslaan. Dat gebeurde naar aanleiding van een melding. De politie ging, samen met een hondengeleider en diensthond Jaro, naar het pand omdat er een hennepkwekerij leeggehaald zou worden. 

 

“Op locatie bleek dit niet zo te zijn, maar zorgde aanvullende waarnemingen er wel voor dat de noodzaak er was om direct binnen te treden”, meldt de politie. Daar werd een in werking zijnde hennepdrogerij aangetroffen alsmede een hoeveelheid hasj. In totaal bleek het te gaan om bijna 10 kg hennep en ruim 18 kg hasj. Er werden geen personen aangetroffen.

De verdachten mogen zich op een later moment op het politiebureau verantwoorden. Tevens zal de woningstichting en gemeente in kennis gesteld worden. De verdovende middelen zijn door de politie in beslag genomen.

#roosendaal. Gisteravond werd een woning doorzocht door geleider #tsh met diensthond Jaro, dit ism @Politie_Rdaal. In de woning werd uiteindelijk geen persoon aangetroffen. Wel werd er een flinke hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen en In beslaggenomen. #k9 #politiehond