Kijk, een pijp, aansteker én joint in één

ijp rokende cannabisliefhebbers kunnen hun levens makkelijker maken dankzij The Hero Combustor. Een stoere, conisch gevormde e-joint. Of liever gezegd G-joint want de ingebouwde aansteker van de Combustor loopt gewoon vertrouwd op gas. Je kunt er wiet én hasj in roken.

Laten we eerlijk zijn; als je lekker stoned bent vergeet je wel eens wat. Je aansteker bijvoorbeeld of je wietpijp, om het belangrijkste (je wiet of hasj, duh…) nog maar even niet te noemen. Met The Hero Combustor zijn zulke problemen verleden tijd want dat is namelijk een pijp, aansteker en joint in één.

The Hero Combustor is een gloednieuwe uitvinding van E-njoint. Geheel in lijn met de verdampers en de elektronische joints van het bedrijf heeft deze held een mooie conische joint-vorm maar daar houdt de vergelijking op. Hero is namelijk geen e-joint maar een wietpijp die met zo’n beetje alle rookwaar wel raad weet.

Wiet én hasj

Op zich is het natuurlijk makkelijk dat je geen aparte aansteker en wietpijp meer hoeft mee te nemen wanneer je gaat blowen. Maar de Hero biedt vooral een oplossing voor mensen die graag hasj roken en dat liever niet met tabak doen. Zoals je wellicht weet is hasj namelijk lastig puur te roken, maar Hero weet er wél raad mee.

Het apparaat werkt gemakkelijk genoeg. Het voorste deel bevat een aansteker en een knop om die in te schakelen. Daaronder bevindt zich de brander die gericht is op een uitneembare kruidenkamer die je kunt vullen met je wiet of hasj. De kruidenkamer zit direct verwerkt op het mondstuk zodat je de rook direct kunt inhaleren.

Rook je wiet dan hoef je die simpelweg daarmee te vullen, de brander in te schakelen en te roken. Rook je liever hasj dan werkt het bijna hetzelfde, alleen gebruik je dan eerst de brander en inhaleer je pas daarna.

4 Extra kruidenkamers

De Hero Combustor wordt geleverd met een schoonmaak borsteltje, een gereedschapje om de kruidenkamers mee te legen en uiteraard een gebruikers handleiding. Maar er komt ook een waterdichte container beschikbaar die vier extra kruidenkamers bevat die je handig van tevoren kunt vullen. Een andere wietsoort of andere hasj roken wordt daarmee een simpele kwestie van even het kruidenkamertje vervangen.

The Hero Combustor is te bestellen op e-njoint.com, hij kost slechts 24,95 euro.of bij edjes vlog