Lezing over medicinale cannabis in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg

VOLLENHOVE – Op donderdag 19 april van 19.00 tot 21.00 uur is er een lezing over medicinale cannabis. Vanaf 18.45 is iedereen welkom voor koffie of thee. De lezing wordt gehouden in de Multifunctionele Ruimte, op de eerste verdieping van Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg (Groenestraat 38) in Vollenhove.

Rene Barendse geeft een interactieve lezing voor patiënten die reeds medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. De lezing duurt ongeveer een uur qua spreektijd. Er is tussentijds voldoende gelegenheid om persoonlijke vragen van mensen te beantwoorden. Rene en de meegebrachte ervaringsdeskundige patiënten willen anderen helpen in hun zoektocht naar gezondheid.

Er wordt geen entree gevraagd. Een donatie aan Stichting VMO, voor patiënten in deze materie wordt erg gewaardeerd www.vergelijkingmedicinaleolie.org. Aanmelding is gewenst, gezien de verwachte belangstelling. Opgeven kan via info@transitiontownvollenhove.nl of telefonisch bij Marja Geerdink 06-10565116.