Red de wereld met wiet in Blaze Revolutions

Op het recreatief gebruik van wiet wordt in de meeste landen…neergekeken om het netjes te zeggen. Er zijn echter complete bevolkingsgroepen *kuch* Nederlanders *kuch* die zweren bij het stinkende groene goedje.

Die groepen zouden het goed doen in de wereld van Blaze Revolutions, een nieuwe RTS die vandaag in Early Access is verschenen en je tegen een megacorporatie laat vechten met de kracht van cannabis. Volgens Erik Kors, de Nederlandse Lead Developer van ontwikkelaar Little Chicken Game Company, is de boodschap echter veel nobeler.

”We weten dat alles nu, mild gezegd, moeilijk is,” valt te lezen in het persbericht. ”en we willen een boodschap van hoop en geluk verspreiden, van mensen die elkaar helpen in onze tijden van nood. Blaze Revolutions is een inspirationele game over een community die samenkomt in een dystopische wereld waarin megacorporaties de maatschappij onder hun duim hebben. Maar er is hoop! Voeg je bij het grassroots movements in Blaze Revolutions en ervaar hoe uit de stad en in simpliciteit stappen een revolutie kan veroorzaken.”