Pit Bull sleept baby aan luier uit brandend huis, redt hele familie

Veel mensen geloven dat Pitbulls een angstaanjagend hondenras zijn en je elk contact met hen beter kan vermijden. Ja, we weten dat honden onze beste vrienden zijn en pitbulls net zo vriendelijk zijn als andere honden. Weet je dat pitbulls eigenlijk de meest zorgzame en moederlijke honden zijn?

De kracht van Pitbulls

Op een avond sliep iedereen in het huishouden van Chaichanhda. De peuter was in haar kamer en de ouders lagen op hun kamer. Niemand dacht dat de stille nacht in een catastrofe zou veranderen.

Het appartement van Nana Chaichanhda in Stockton stond in brand en de pitbull redde het gezin. De 8-maanden oude pitbull begon te blaffen bij Nana’s deur, en dat is niet iets wat ze gewoonlijk doet. Dus de hond voelde het vuur in een naburig appartement en begon te blaffen. Dit was haar manier om iedereen te waarschuwen.

Nana heeft Sasha nog nooit zo zien handelen en ze was zich er terdege van bewust dat de hond haar probeerde te waarschuwen. Ze kwam uit haar kamer en zag het vuur. Nana wist dat ze het kind zo snel mogelijk moest weghalen maar het vuur was inmiddels overal om haar heen.

Ze was echt verrast om Sasha naast het kind te zien. Sasha was ruim voordat Nana in de kamer was aangekomen, op weg naar de peuter. De hond greep de baby bij de luier in een poging haar uit het bed te halen. Nana greep de baby en het kind en snelde het appartement uit.

Sasha is een held, en dit gezin zal altijd dankbaar zijn voor haar hulp. De jongen en haar ouders zijn nu veilig en Sasha aarzelde niet eens voordat ze de brandende kamer binnenstapte.
Nana’s familie was veilig dankzij Sasha. Het appartement was niet langer bewoonbaar en Nana’s neef had hetzelfde probleem. Haar appartement werd ook door het vuur gepakt. Nana en haar neef wonen nu samen met hun tante die in hetzelfde complex woont.

De brandweer van Stockton probeert de echte oorzaak van de brand te bepalen. Zoveel families zijn omgekomen. Buren zijn niet langer bang voor Sasha. Ze is nu hun held en hopelijk zullen mensen beseffen dat pitbulls geen enge honden zijn. Het zijn vriendelijke honden met moederlijke instincten.

Nana zei dat als het niet voor Sasha was geweest, ze nu al dood zou zijn. Dankzij Sasha leeft haar familie en kreeg de peuter nog een kans om te leven.