Wij dokters hebben een eed afgelegd en moeten mensen waarschuwen: Corona is zwendel!

In deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”

Dr. Schöning is onderdeel van een groep artsen uit Hamburg die gezamenlijk een website hebben opgericht en een krant met een oplage van ruim 300.000.

 

 

Alles is makkelijk te lezen op hun website. Klik rechtsboven op Google Vertalen en de site is prima te lezen voor wie geen Duits spreekt.

Zowel op hun website als op YouTube staan meerdere video´s. O.a. de 50 minuten lange prsconferentie en de .pdf´s

Ärtze für Aufklärung

Deze video is een fragment uit een ruim 50 minuten durende persconferentie:

Deze korte versie ging nog een paar seconden door.

Volledige persconferentie:

HELP COMMONSENSETV EN DEEL ONZE ARTIKELEN!

We moeten het samen doen. Wij, de burgers!

De motivatie:

Alles is ook te downloaden via .pdf.