Roxeanne Hazes doet niet meer aan drugs nadat het een keer flink fout ging

Roxeanne Hazes gebruikt geen drugs meer, een keuze die ze ooit weloverwogen maakte nadat ze een hele slechte en enge ervaring had op een festival. De zangeres was destijds zestien jaar, en besloot samen met haar vriendinnen een keer te experimenteren met drugs. Maar dat pakte anders uit dan verwacht.

Roxeanne Hazes gebruikt geen drugs

Dat vertelt Roxeanne (inmiddels 26 jaar) in een video van Club Hub. De meiden slikten volgens de zangeres allemaal een hele xtc-pil, die uit Ibiza kwamen. “Dat is natuurlijk al niet slim”, geeft Roxeanne toe. Maar toen haar vriendinnen vervolgens in een soort euforie terechtkwamen, en Roxeanne zelf met haar state of mind achterbleef, besloot ze nóg een pil te pakken. Niet zo’n slimme zet, ziet ze zelf nu in. “Ik heb toen twee pillen in anderhalf uur tijd genomen waardoor ik bijna letterlijk mijn hart uit mijn kast voelde komen.”

Enge ervaring
Wat een energieke ervaring moest worden, eindigde in een doodenge herinnering. “Het was echt heavy shit. Ik dacht dat ik doodging.” Sindsdien heeft Roxeanme nooit meer een pilletje aangeraakt. “Het was zeker een goede les.”

De hele aflevering van Club Hub bekijk je hieronder terug. Vanaf de vijfde minuut vertelt Roxeanne over haar drugservaring.