Waalwijker (21) verstopt 15 zakjes cocaïne in zijn onderbroek

WAALWIJK – Een 21-jarige Waalwijker  probeerde in de nacht van zondag op maandag zakjes cocaïne voor de politie verborgen te houden door ze in zijn onderbroek te verstoppen. Hij had tevens 1115 euro aan contant geld bij zich.

De politie zag rond 2.45 uur tijdens een surveillance een Renault op de parkeerplaats op het Sint Jansplein in Waalwijk staan. De auto trok de aandacht, omdat de voorlichten brandden en er een man in zat. Agenten spraken de bestuurder aan, die vertelde dat hij niet kon slapen.

Tijdens de controle zag een van de dienders een lang vloei voor een joint in het portier aan de bestuurderskant. Hierop werd een verder onderzoek ingesteld De bestuurder werd gevraagd uit te stappen en zijn zakken te legen waarna hij een flink stapeltje bankbiljetten op de auto legde. Verder lagen er twee telefoons in de auto en ook nog een zakje hennep. Opvallend was ook een verdikking in zijn onderbroek. Na doorvragen haalde de verdachte daaruit enkele gripzakjes met coke. Hierop is hij aangehouden.