Het enige échte Haagse kapsel is weer trendy en wij zoeken foto’s

Den Haag staat bekend om haar stijl en klasse én de Haagse mat. Een kapsel waar het haar bovenop kort is en met een matje (lang haar) in de nek. Het is een tijdje stil geweest rond deze haarstijl, maar de mat is nu helemaal hip en trendy.

Nathan Rutjes is niet eens Haags, maar maakt al jaren de blits met zijn (Haagse) mat en ook Haagse Harry loopt er mee weg. Net als veel (heel veel) andere Hagenezen dragen ze vol trots de mat in de nek. Maar de mat, die ook in Den Haag toch minder wordt gezien dan in bijvoorbeeld de jaren ’90, maakt een comeback. Het is namelijk dé haartrend voor komend seizoen.

Foto’s gezocht

Voor zowel mannen als vrouwen zie je de mat terug in het modebeeld. Hoe leuk is dat! Reden voor ons om op zoek te gaan naar foto’s van toen en nu van trotse Haagse matjes. Stuur je foto naar ons op via [email protected].nl of laat hem achter onder de Facebook oproep en wie weet zie jij je eigen foto binnenkort terug op indebuurt. Laat ons wel even weten wie er op de foto staat en of de foto gedeeld mag worden, anders krijgen we boze gezichten 😉