Bridget deelt nieuwe liefdes-selfie met André vanuit Parijs

André Hazes en Bridget Maasland hebben op pakjesavond het vliegtuig gepakt naar Parijs. De tortelduifjes maakten op een van de terrasjes die de stad van de liefde rijk is een nieuwe selfie. Ook bezochten ze de pikante entertainmentshow Le Crazy Horse de Paris.

André en Bridget zijn stapelverliefd en iedereen mag het weten. Zowel de zanger als de RTL-presentatrice, die sinds een maand samen zijn, slingeren sinds gisteren updates vanuit Frankrijk online.

De trip, waarvan onbekend is hoe lang die duurt, begon op Schiphol met twee glazen witte wijn. Eenmaal op de bestemming aangekomen zette Bridget op een terras een grote zonnebril op en maakte ze een verse liefdes-selfie. In een restaurant fotografeerde André een onbekende Parisienne met een grote hoed.

Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de Crazy Horse Saloon, waar een show wordt opgevoerd die bekend staat om de naakte danseressen. Ook daar proostte ‘Brazes’ met wijn. ,,Echt zo leuk! Al die meisjes met bopje, kleine borstjes en billetjes. Precies waar jij niet van houdt’’, reageerde André’s goede vriend Bas Smit, de man van Nicolette van Dam.

Bij haar eerste openbare liefdes-selfie liet Bridget vorige week weten dat de kans bestaat dat haar prille relatie op de klippen loopt. ,,Maar uitvinden of het wel iets wordt, zal het mooiste avontuur ooit zijn’’, schreef ze. Haar liefdesperikelen zorgden voor een mediastorm, vooral omdat André kort daarvoor had verklaard dat zijn relatie met de Rotterdamse Monique Westenberg, met wie hij zoon André heeft, voorbij is. Ook is het leeftijdsverschil – Bridget is 45, André is 20 jaar jonger – een veelbesproken onderwerp bij de koffieautomaat.

Pieten

Mogelijk was het reisje naar Frankrijk de reden dat André al op 4 december Sinterklaas vierde. Dat deed hij bij zijn ex thuis. ,,Dit soort momenten doen je even alles ‘vergeten’. Die gelukkige gezichtjes en snel kloppende hartjes betekenen de wereld’’, schreef Monique over het ‘blije bekkie’ van haar zoon.

Dat er Zwarte Pieten op het feest aanwezig waren, viel niet bij iedereen in goede aarde. ,,Je weet dat je me vriendje bent. Maar deze foto met zwarte pieten kunnen echt niet meer man. Me maag draait er gewoon van om en mijn hart huilt. Jammer Dré. Iedereen mag een andere mening hebben maar hoop dat je je ooit bewust wordt dat zwarte piet echt niet meer kan of zou mogen’’, bekritiseerde zangeres Glennis Grace de artiest.

Na Parijs duikt André weer in de promotie van zijn kerstalbum Een Gouden Kerst. Eerste Kerstdag viert hij met zijn zoontje, op Tweede Kerstdag schuift zijn liefje aan bij het kerstdiner van Rachel Hazes (49).