Bruid betrapt aanstaande bruidegom die zich vergrijpt aan bruidsmeisje

Twee dagen voor hun huwelijk is een vrouw uit Pennsylvania haar aanstaande te lijf gegaan. Ze betrapte hem toen hij een van haar twee bruidsmeisjes aan het misbruiken was.

De zware feiten dateren van 30 augustus, toen het aanstaande echtpaar een feestje had in het golfresort van Smithfield Township in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De man zou het toekomstige bruidsmeisje hebben meegesleurd naar de mannenkleedkamer op de benedenverdieping van het gebouw. Daar zou hij haar aangerand hebben.

Uit beelden van bewakingscamera’s zou blijken dat het slachtoffer van dronkenschap ‘nog amper op haar benen kon staan’. De aanstaande bruidegom zat aan haar borsten, ook had de half bewusteloze vrouw haar bikinibroekje niet meer aan. In een afgeluisterd telefoongesprek putte hij zich daarna uit in excuses voor zijn wangedrag bij de vrouw. Hij gaf later aan de politie de geweldpleging toe.

De man is aangeklaagd voor ‘onvrijwillige, afwijkende geslachtsgemeenschap met een bewusteloze persoon en seksueel misbruik’. Een vriend van het koppel liet aan een lokale tv-zender weten dat het huwelijk toch nog doorging.