Liefje Michael doet boekje open over Barbie

Liefje Michael doet boekje open over Barbie

Naomi vertelt in de nieuwe vlog van beauty consulente Diana Gabriels openhartig over haar verstandhouding met Michael van der Plas zijn ex-liefje Barbie. “Ik snap heel goed dat ze het lastig vindt dat ik nu met Mike ben en voor de kinderen zorg.”

Naomi vertelt helemaal happy te zijn met haar Michael. “We zijn heel erg verliefd. Ik ben echt tot over mijn oren verliefd. We zijn zo gelukkig samen, nu alweer zeven maanden.”

De twee leren elkaar kennen via sociale media. “Vanaf maart 2017 hadden we contact met elkaar. Maar dat was maar af en toe. Dan weer wel, dan weer niet. Pas in september zou ik naar hem toegaan. Dat heb ik toen uiteindelijk niet gedaan, want hij was toen heel druk met een feestweek in Spanje. Toen zei hij: ik weet het goedgemaakt, ik kom wel naar jou toe. Toen is hij naar Nederland gekomen en is hij meteen vier dagen gebleven.”

Scheiding

Boze tongen beweren dat Naomi een belangrijke rol heeft gespeeld bij het stuklopen van het huwelijk van Michael met Samantha de Jong. Maar daar is volgens de 22-jarige blondine niets van waar. “Ze waren al een jaar uit elkaar toen ik Mike leerde kennen. Ik heb niets kapotgemaakt tussen hen. Mike woonde toen al in Spanje. Hij heeft nog wel dagelijks contact met Sam voor de kinderen, maar voor de rest is er niks meer tussen hen.”

De verstandhouding met Sam is op dit moment erg goed, zo legt Naomi uit aan Diana Gabriels. Ze heeft dan ook veel begrip voor de lastige situatie van Michael zijn ex-liefje. “Ik begrijp heel goed dat ze het lastig vindt dat ik nu met Mike ben en voor de kinderen zorg. Dat ideaalplaatje is natuurlijk in duigen gevallen. Maar het is wat het is. Ik begrijp dat het in het begin lastig was dat ik nu een gezin vorm met Mike en misschien is dat nog steeds wel het geval… maar het is echt oké tussen ons. Ze heeft af en toe wel haar momenten, maar het zit goed. Het heeft tijd nodig om alles een plekje te kunnen geven.”

Nieuwe show

Menig realitykijker hoopt dat de belevenissen van Michael en zijn gezinnetje ooit weer op de televisie te bewonderen zijn. En dat ziet Naomi ook wel zitten! “Ik wil het liefst op de achtergrond blijven. Ik hoef niet met mijn neus op de voorgrond te staan. Maar ik weet wel waar ik aan begonnen ben toen ik een relatie met Michael begon. Michael heeft, zeker met zijn goedlopende zaak in Spanje, echt potentie voor een eigen realityshow.”

Vooralsnog zijn er echter nog geen concrete plannen voor een realityshow rondom Michael en zijn gezin. Wel verklapte Barbie’s ex-manager Jake Hampel onlangs dat hij bezig is met een nieuw realityformat rondom Michael en Oh Oh-Cherso’s Sterretje en Matsoe Matsoe. Het format is echter nog niet verkocht aan een zender.