Man betrapt zijn overspelige vrouw op Google Maps

Een man uit de Peruaanse hoofdstad Lima kwam er wel op een heel aparte manier achter dat zijn vrouw vreemdging. Tijdens het uitstippelen van een route in Google Maps, zag de man twee vrijende mensen. De kleren van de vrouw kwamen hem wel heel bekend voor – het bleek zijn echtgenote te zijn.

 

Dat meldt Latijns-Amerikaanse nieuwssite La Cronica. De man kwam achter het bedrog toen hij zocht naar de snelste route naar een beroemde brug in Lima via Google Maps. zijn oog bleef hangen bij een knuffelend stel op een bankje. De vrouw had een witte blouse, spijkerbroek en hakken aan. Hij realiseerde zich dat zijn vrouw precies dezelfde outfit had.

Toen hij haar van nog iets dichterbij bekeek, bleek het daadwerkelijk zijn vrouw te zijn, die het haar van haar minnaar streelt, terwijl zijn hoofd op haar schoot rust.

De vrouw en haar minnaar.

De vrouw en haar minnaar. © Google Streetview

Confrontatie

De man heeft zijn vrouw direct daarna geconfronteerd met het bewijs van haar overspel. De vrouw heeft toegegeven dat ze een affaire heeft gehad. Het koppel is daarna gescheiden, melden lokale media.

De vrouw streelt de man door zijn haren

De vrouw streelt de man door zijn haren © Google Streetview

De man heeft de foto’s ook nog gedeeld op zijn sociale media. Zijn volgers zeiden dat ‘het een kleine wereld is’ en verwijten de vrouw niet eerlijk geweest te zijn voordat ze werd betrapt.

Bijzondere plaatjes

De foto’s zijn vlakbij de Puente de los Suspiros genomen, een brug die  bekend staat als populaire plek voor geliefden. Een auto van Google nam het plaatje met een speciale 360-gradencamera, waardoor alles erop staat en dat zorgt wel vaker voor bijzondere plaatjes.

Ook in Nederland zijn interessante beelden op Streetview gevonden. Zoals deze foto van een man die zijn nieuwe grasmaaier uitprobeert (of het ding in de sloot dumpt).

© Google Streetview