Ongemak bij Patricia Paay na anekdote over wilde nacht ex-schoondochter Ryanne

Een intieme anekdote van Ryanne van Dorst heeft gisteravond in Ranking The Stars een ongemakkelijk momentje opgeleverd voor haar ex-schoonmoeder Patricia Paay. ,,Dit wil een moeder toch niet horen!”, riep ze uit.

Presentator Paul de Leeuw vroeg de deelnemers in het RTL5-programma naar hun schoonmoeder. Ryanne van Dorst, presentatrice en als zangeres bekend als Elle Bandita, had nog wel een sappig verhaal over de tijd waarin ze de schoondochter was van Patricia Paay, eveneens deelnemer van Ranking.

Ryanne verhaalt over het prille begin van haar relatie met Patricia’s dochter Christina Curry. ,,Ze woonde toen bij jou, wij sliepen daar toen in dat kamertje”, zegt Ryanne tegen haar voormalig schoonmoeder. Ze waren ‘bezig’ ‘s nachts, en met wilde gebaren legt ze uit welke seksuele handelingen de revue passeerden. Patricia verschuilt zich daarop achter haar hand.,,Oh, dat wil een moeder niet horen!”

Maar Ryanne vertelt ongegeneerd verder. ,,Hou op’’, probeert Paay tevergeefs. ,,Ineens gaat de deur open en staat ze daar in d’r nachtpon. ‘Hoi meiden, heeft een van jullie een telefoonoplader die ik even mag lenen?’ Ik had mijn mond vol, maar zei: ja hoor. Ze loopt naar het nachtkastje, pakt die oplader en zegt: ‘veel plezier meiden’ en trekt de deur dicht.”  De mede-BN’ers liggen dubbel van het lachen. ,,Nou, dat was volgens mij de tweede keer dat ik je heb ontmoet.”

Paay kon er uiteindelijk ook wel om lachen.

Ryanne van Dorst.

Ryanne van Dorst. © BRUNO PRESS