Roddeloverzicht: familie Verstappen in de clinch en Lauren ging vreemd

gras

 

Jos en Frans Verstappen met elkaar in de clinch, Lindsay Lohan toch weer raar aan het doen, Lauren Verster bedroog Jort Kelder en Anouk vraagt 3.000 euro per minuut. Een overzicht van de entertainmentwereld van de afgelopen week.

Iedereen kent het: zo af en toe zijn er discussies die er iets verhitter aan toe gaan dan andere. Inhouden is moeilijk, er vliegen wel eens wat dingen door de ruimte, er worden dingen gezegd die niet heel verstandig zijn en zo af en toe komt er zelfs een duw of een mep aan te pas.

Bij bekende Nederlanders is dat niet anders, behalve dan dat de pers er vol opduikt als er een conflict in de buitenlucht is. Deze week merkte de familie Verstappen hoe ingewikkeld dat dan kan worden. Zondag keek de familie naar het avontuur van Max tijdens de Grand Prix van Hongarije en blijkbaar was de vijfde plek niet voldoende.

Vader Jos en opa Frans kregen, daarover of over iets anders, een verhitte discussie die uitliep op een duw. Opa Frans was boos en deed zijn verhaal bijDe Telegraaf. “Jos is een heel chagrijnige en vervelende jongen. Hij heeft gewoon losse handen. Klopt, dat is al vaker gebleken.”

Enkele uren na het publiceren van het artikel leek Frans al spijt te hebben van zijn woorden en dus slikte hij ze in een radioprogramma bij 538 weer in. “Die achterlijke krant. Het is één groot lulverhaal. Jos kapot maken, Max kapot maken en opa kapot maken. Stelletje honden zijn het.”

Het Openbaar Ministerie bevestigde dat er aangifte was gedaan in een ijssalon aan de Stationsweg in Montfort, maar wilde daarbij niet vertellen of er sprake was van de familie Verstappen.

Donderdag trok Frans Verstappen zijn aanklacht in, maar het OM zag voldoende reden om het onderzoek nog voort te zetten. Vrijdag kwam ook daar een einde aan: het OM vervolgt Jos niet mits hij de komende twee jaar geen strafbare feiten pleegt. Kan het nu weer gaan over Max.

Rare LiLo

Lindsay Lohan werd begin juli dertig en daarmee leek eindelijk het einde van het tijdperk LiLo voorbij. Geen arrestaties meer, niet meer dronken achter het stuur, geen vreemde berichten op sociale media en geen drugs meer. Lindsay Lohan was volwassen geworden.

Toen ze zich verloofde met de zeven jaar jongere Russische miljonair Egor Tarabasov leek de serieuze Lindsay te zijn opgestaan. De actrice schreef en sprak alleen nog maar over hoe goed het met haar ging, met haar carrière op het toneel en haar geluk in de liefde.

Tot afgelopen week. Ineens was gekke LiLo terug in al haar glorie. De actrice beschreef op sociale media hoe haar geliefde haar bedrogen had. “De eerste keer in mijn leven, sta me bij, hij heeft me bedrogen met een hoer. (…) Bedankt dat je niet bent thuisgekomen vannacht. Roem verandert mensen.”

Vervolgens gooide ze er nog een berichtje achterna waardoor ze de illusie wekte dat ze zwanger is. “Ik ben zwanger”, schreef ze bij een foto van zichzelf in de film Labor Pains, waarin ze iemand speelde die deed alsof ze zwanger is en dan echt zwanger wordt.

Of LiLo echt zwanger is, is nog even de vraag, want ze spreekt zich er verder niet meer over uit en alle berichten over Egor zijn inmiddels verwijderd. Lindsay heeft al laten weten niet trots te zijn op haar acties, maar zegt er niet bij wat er waar van is.

TMZ fotografeerde de dertiger op een boot, met een heel klein buikje. De roddelsite attendeerde de lezers er zelf al op dat er geen sprake hoeft te zijn van een baby: het zou zomaar kunnen dat LiLo net een grote maaltijd op had. Ook het feit dat ze rokend gefotografeerd is helpt het verhaal niet verder. De meeste mensen die in verwachting zijn van een kind laten een sigaretje immers achterwege.

Weer bedrogen

Jort Kelder was een paar jaar geleden een van de zieligste mannen van Nederland: iedereen had medelijden met de presentator nadat zijn toenmalige vriendin Georgina Verbaan zoenend in een bar werd gefilmd en het bij RTL Boulevard werd uitgezonden.

Acht jaar geleden is dat inmiddels en iedereen leek het min of meer vergeten, tot Jort deze week erg openhartig was bij Zomeravondgesprek op NPO Radio 1 waar hij vertelde dat Georgina niet de enige vrouw is die hem bedrogen heeft.

Ook zijn meest recente ex Lauren Verster heeft, toen ze nog een relatie had met Jort, het aangelegd met een andere man. Sterker nog: met haar huidige vriend.

Jort noemde het “een les in nederigheid als je in de liefde bedrogen wordt, in mijn geval ook nog publiekelijk, met meerdere vriendinnen”. “Dat vind ik voor mijn eigen veronderstelde arrogantie wel een goede correctie. Het is niet zo erg om mee te maken. Het doet wel pijn.”

Lauren was not amused dat Jort het nodig vond om het verhaal nu in het openbaar te vertellen. Tegen Shownieuws  noemde ze het “iets waar niemand mee te maken heeft”. “Ik heb dit meer dan een jaar uit alle interviews gehouden, ook uit liefde voor Jort. (…) Nu kiest hij ervoor om dit te zeggen en word ik de hele dag gebeld.”

Of Jort en Lauren er deze week nog samen over gepraat hebben is niet bekend, maar het uitvechten via de media past bij allebei niet en dus is het na de laatste uitspraken weer stil. Het is nu wachten op een verhaal van een roddelblad welke vrouwen Jort allemaal óók nog hebben bedrogen.

Zakcentje

Beroemd zijn lijkt best makkelijk: optredentje hier, filmpje maken daar en een handtekening onder een reclamecampagne en hoppa het geld stroomt binnen.

Dat BN’ers best hard werken, bleek deze week toen verschillende Nederlandse media de moeite hadden genomen om een lijstje te maken hoeveel Nick & Simon, Jan Smit en Anouk vroegen voor een optreden. Is het huren van een BN’er op je feestje te doen?

Nee, is eigenlijk het antwoord. Koos Alberts inhuren voor 2.840 euro is nog in te zien, maar bij het kiezen van een bekendere BN’er wordt het alweer een stuk ingewikkelder. Zo kost André Hazes Jr al een slordige 3.450 euro en kost een avondje Gerard Joling of Jan Smit toch al gauw zo’n 14.000 euro.

René Froger is dan weer een tikkeltje goedkoper: die komt voor 11.000 euro. Marco Borsato vraagt voor een uurtje 27.500 euro. Nick & Simon komen met band voor 32.500 en zonder zo’n 14.000 euro.

De kroon van dure optredens wordt echter gedragen door Anouk. Een optreden van de zangeres op je feestje kost per minuut zo’n 3.000 euro. Een miniconcert van 25 minuten maakte de feestganger zo’n 75.000 euro armer.

Dan is het inhuren van O’G3NE eigenlijk de beste keuze: drie meiden en dat voor slechts 3.475 euro. Echt voordelig zijn Dries en Dave Roelvink. Dave zingt niet, maar draait plaatjes en doet dat voor 1.495 euro. Dries zingt wel, maar draait geen plaatjes en doet dat voor 1.275 euro tot 1.775 euro. Feestje gegarandeerd.