Schokkende video Barbie duikt op

Samantha de Jong zat ruim een jaar geleden in een afkickkliniek. Daar zette ze alles op alles om van haar verslavingen af te komen en weer in staat te zijn om voor haar twee kinderen te zorgen. Uit een filmpje dat eind december 2019 is opgenomen blijkt dat het de blondine niet lijkt te lukken van de verdovende middelen af te blijven.

Niet meer nuchter?

Ene Lisa Buis postte afgelopen december een schokkend filmpje op internet. Te zien is dat Barbie een leuke avond heeft met een aantal vrienden. Nuchter lijken ze echter niet meer. Op een gegeven moment besluit Barbie zelfs met ontbloot onderlijf op een tafel te liggen en een witte substantie op haar kruis te leggen. Een man pakt dat daarna, zonder zijn handen te gebruiken, op met zijn mond.
Even later is een vrouw te zien de iets wat in een opgeblazen ballon zit inademt. Eén ding wordt uit het filmpje duidelijk: de vrienden van Barbie lijken het niet belangrijk te vinden dat de voormalig reality-ster van de drugs afblijft.

Derde kindje op komst

Te hopen is dat Samantha de komende maanden, en liefst natuurlijk nog veel langer, wel in staat is om alle verdovende middelen te laten staan. De vrouw is namelijk een aantal weken zanger van haar derde kindje. Gerrit, haar nieuwe vriend, is de vader. Barbie zei eerder over Gerrit dat de man haar op het rechte pad houdt. Zal het Barbie eindelijk lukken om een stabiele relatie op te bouwen en voor een goed thuis voor haar kinderen te zorgen?