Wesley Sneijder: Ik heb het verneukt met Yolanthe

Wesley Sneijder heeft vandaag op Instagram een pikante, ietwat cryptische, onthulling gedaan over de reden van de scheiding met Yolanthe Cabau van Kasbergen. De voetballer treedt niet in details, maar legt wel de schuld bij zichzelf neer. ,,Ik heb het verknald. Meerdere keren.’’

 

 

Wat er precies is gebeurd tussen Yolanthe en Wesley blijft onduidelijk, maar dat er een scheiding komt is één ding dat zeker is. Het is niet bekend of de twee voor de wet gaan scheiden, maar ze zullen in elk geval niet meer samenleven. De 34-jarige voetballer bleef gisteren doodstil toen het nieuws naar buiten kwam dat hét showbizkoppel zou gaan scheiden. Yolanthe en Wesley gaven aan de komende tijd een pers- en mediastop te houden.

Blijkbaar kon Sneijder zijn emoties vandaag niet bedwingen. Op Instagram schrijft hij: ,,Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.” Sneijder vraagt om rust. Opvallend is dat hij laat weten dat Yolanthe en hij vooralsnog niet gescheiden zijn. De mogelijkheid om te reageren onder zijn Instagram-bericht heeft Sneijder uitgeschakeld.

Bal

Wesley en Yolanthe kregen in 2009 een relatie en trouwden een jaar later in het Italiaanse Castelnuovo Berardenga, vlakbij Florence. Ze woonden de afgelopen jaren in de landen waar Sneijder voetbalde; achtereenvolgens Italië, Turkije, Frankrijk en Qatar.

In 2015 kreeg het stel zoontje Xess Xava. Wesley maakte de zwangerschap eerder dat jaar op bijzondere wijze bekend; na zijn goal in de de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije stopte hij de bal onder zijn shirt en stak hij zijn duim in zijn mond. Wesley had toen al zoon Jessey uit een eerdere relatie.