27-jarige barman aangehouden met 1,2 miljoen euro contant geld

Amsterdam – Casper Sanders, 27, uit Arnhem, werd voor een routinecontrole langs de weg stilstaand gehouden en bleek ongeveer 1,2 miljoen euro in contanten bij zich te hebben.

Wat deze hoeveelheid geld nog veel vreemder maakte was het moment waarop bleek dat de 27-jarige als barman werkt bij een Bekende bar in Arnhem. Hoewel dit gezien wordt als een leuke en interessant beroep was het lastig te verklaren waarom hij zoveel geld bij zich had.

Wat deze hoeveelheid geld nog veel vreemder maakte was het moment waarop bleek dat de 27-jarige als barman werkt bij een Bekende bar in Arnhem. Hoewel dit gezien wordt als een leuke en interessant beroep was het lastig te verklaren waarom hij zoveel geld bij zich had.

Oorspronkelijk verdacht van witwassen, of misschien nog erger, drugs dealen, werd de 27-jarige onmiddellijk naar het politiebureau van Amsterdam gebracht. Hier werd hij onderworpen aan een lang verhoor.

Het bleek dat Casper Sanders van de eerste gebruikers in Nederland was van het Bitcoin Revolution 2 financieel platform.

“Ik had nooit kennis gehad van financiën of Bitcoins en dat heb ik nu nog steeds niet. Ik wist alleen dat ik niet van plan was om voor altijd barman te blijven”, zei de 27-jarige een paar dagen later in een interview.”

“Daarom heb ik toen € 250 geïnvesteerd in Bitcoin Revolution 2. Het platform beheert jouw investeringen automatisch; ik keek gewoon elke dag of alles nog klopte, dat is het enige. Een paar maanden later had ik meer dan 1 miljoen euro op de rekening staan … Ik weet het, het is ongelooflijk.”

Uit het juridisch onderzoek bleek vervolgens hoe het geld van het Bitcoin Revolution 2 platform werd overgezet naar een rekening in Zwitserland, waardoor hij vervolgens het volledige bedrag contant kon opnemen, iets wat bij een Nederlandse bank niet mogelijk was geweest.

“Ik wist dat het niet legaal was om met zo’n grote hoeveelheid geld rond te lopen, maar ik vertrouw de banken niet en wilde dat geld bij me hebben, in cash dus.”

Over de oorsprong van het geld kunnen we alleen maar zeggen dat het volledig legitiem is, dit aangezien Bitcoin Revolution 2 een volledig gemachtigd platform is, maar omdat hij wel zulke grote hoeveelheden contant geld bij zich heeft, ondanks de legitimiteit van de bron waar hij het heeft gekregen, willen de autoriteiten nog wel iets meer weten.

Geïntrigeerd door het verhaal gingen we op zoek naar meer informatie over Bitcoin Revolution 2. Bitcoin Revolution 2 is financiële technologie die is gebaseerd is op wat veel mensen een van de meest krachtigste algoritmen ooit is genoemd.

Het maken van het algoritme van Bitcoin Revolution 2 heeft meer dan 400 miljoen euro gekost en kan marktfluctuaties met een nauwkeurigheid van 97,4% voorspellen. Dit betekent dat van de 97 acties die door Bitcoin Revolution 2 worden uitgevoerd, ongeveer 97 winstgevend zullen zijn.

Bitcoin Revolution 2 is volledig geautomatiseerd. Maar wat betekent da nou preciest? Het betekent dat zodra het startkapitaal van € 250 is geïnvesteerd, iemand alleen nog maar op de knop “Auto-trade” (Automatisch Handelen) hoeft te drukken en de software de volledig zelfstandig gaat handelen, het enige wat je dan nog hoeft te doen is kijken hoe de winst vermenigvuldigd.

Op cryptovaluta-markten (Bitcoin, ndr), aangezien het relatief jonge markten zijn, kan dit algoritme ongekende rendementen behalen, winsten die ondenkbaar zouden zijn bij elke andere vorm van een financiële markt.

Voor mensen die niet erg veel met de financiële sector werken is het belangrijk om hen te laten begrijpen wat een handelsnauwkeurigheid van 97,4% betekent: afhankelijk van hoeveel activiteiten Bitcoin Revolution 2 sluit is het mogelijk om zelfs al bij kleine investeringen zoals € 250 deze om te zetten in echt geld, zelfs hoger dan € 100.000.

Daarom is het belangrijk om te weten dat ja, er binnenkort veel nieuwe miljonairs zullen zijn, maar het is een kans die nu moet worden uitgebuit, want binnen een paar maanden zou het rendement al veel lager kunnen zijn.